werkwijze

 

Diplo denkt van begin tot eind met u mee. Flexibiliteit staat bovenaan. Daarnaast werkt Diplo snel, efficiënt en kostenbesparend.

Nadat de afspraak is gemaakt, komen wij persoonlijk op locatie voor een inventarisatie. Daarna volgt een oriënterend gesprek over de werkzaamheden en uw persoonlijke wensen. Terug op kantoor maakt Diplo een overzicht van de werkzaamheden en bijhorende kosten. U zit nog nergens aan vast; de offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Na goedkeuring van de offerte schakelt Diplo bij grotere projecten een constructeur in. Hij berekent hoe de uitvoering technisch te realiseren is. In overleg met de klant ontstaat vervolgens een stappenplan en tijdsplanning. Dan is het zover: de uitvoering kan beginnen! Tussentijds houdt Diplo de vinger aan de pols: verloopt alles naar wens en binnen tijdsbestek? Desgewenst worden zaken bijgestuurd. Want de kracht van Diplo schuilt in flexibiliteit.

Uiteindelijk zorgt het team voor een nette oplevering waar u helemaal tevreden over bent. Diplo staat bekend om zijn perfecte afwerking, die bijdraagt aan een optimaal eindresultaat. Met deze werkwijze neemt Diplo u veel zorgen uit handen: u weet wat u kunt verwachten.