BOUWEN

Diplo werkt zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de deskundige uitvoering maken telkens weer duidelijk: hier prijkt vakmanschap bovenaan.

De aanbouw van een serre of bijkeuken, een opbouw voor een extra slaapkamer; Diplo creëert meer ruimte in uw woning, geheel naar uw eigen smaak en volgens uw persoonlijke wensen. Ook voor kantoorpanden, werkplaatsen en andere bedrijfsruimten maakt Diplo een opbouw en/of aanbouw op maat.

Diplo staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Dirk Ploeg: “Tijdens de uitvoering hebben wij vaak overleg met de opdrachtgever. Alleen als zij tevreden zijn, zijn wij dat ook. En… wij houden van een strakke tijdsplanning, maar kunnen ook improviseren als dat nodig is.”

Desgewenst maakt Diplo uw prefab bungalow of schuur. De voorbereiding vindt zoveel mogelijk plaats in de fabriek, waarna de onderdelen binnen een tijdsbestek van enkele dagen op locatie worden gemonteerd. Voilá, uw casco woning is gereed. Prefab woningen zijn ideaal als vakantiehuis. Veel ouderen kiezen voor deze oplossing vanwege de voordelen van gelijksvloers wonen. Dankzij de standaard bouwmethode is prefab een voordelige en snelle manier van woningbouw. Wilt u meer informatie over deze vorm van bouwen? Neem dan contact met ons op.